میزان سرو: 2 نفر * مدت زمان آمادهسازی: 10 دقیقه * مدت زمان کلی: 15 دقیقه
این آبمیوه آرامشبخش به دلیل مواد غذایی همچون اسید فولیک که به ایجاد دوپامین (انتقال دهنده عصبی در رابطه با لذت و خوشی) کمک میکند پس از یک روز طولانی استرس را کاهش خواهد داد. ویتامین C نیز یک نقش حیاتی در کاهش استرس و حفظ فشار خون و کورتیزول در سطح نرمال پس از یک موقعیت استرسزا ایفا میکند.
مواد لازم:
چای کیسهای بابونه: یک عدد
پرتقال (پوست کنده): 2 عدد
خیار (با پوست): یک عدد
کاهو: یک عدد
برگ نعناع: 20 عدد
طرز تهیه:
1- یک دوم پیمانه آب جوش را در فنجانی ریخته و چای کیسهای را اضافه نموده بگذارید 3 تا 5 دقیقه دم بکشد. کیسه چای را درآورده و چای را به مدت 5 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
2- در این فاصله با استفاده از آبمیوهگیری آب بقیه مواد را بگیرید چای را با مخلوط آبمیوه مخلوط نمائید.
* ارزش تغذیهای هر سرو (2 لیوان) :
105 کالری، 5/0 گرم چربی کلی، 0 گرم چربی اشباع شده، 24 گرم کربن، 7 گرم فیبر، 17 گرم قند، 4 گرم پروتئین، 10 میلی گرم سدیم، 0 میلی گرم کلسترول.
* این تجزیه و تحلیل حذف فیبر را در طی فرآیند آبمیوهگیری نشان نمیدهد، اما اگر در صورت دلخواه مقداری از پالپ مواد را دوباره اضافه کنید، برخی از محتوای فیبر را بازمیگردانید.