میزان سرو: 2 نفر * مدت زمان آماده‌سازی: 10 دقیقه * مدت زمان کلی: 15 دقیقه

 

 این آبمیوه آرامش‌بخش به دلیل مواد غذایی همچون اسید فولیک که به ایجاد دوپامین (انتقال دهنده عصبی در رابطه با لذت و خوشی) کمک می‌کند پس از یک روز طولانی استرس را کاهش خواهد داد. ویتامین C نیز یک نقش حیاتی در کاهش استرس و حفظ فشار خون و کورتیزول در سطح نرمال پس از یک موقعیت استرس‌زا ایفا می‌کند.

 

مواد لازم:

چای کیسه‌ای بابونه: یک عدد

پرتقال (پوست کنده): 2 عدد

خیار (با پوست): یک عدد

کاهو: یک عدد

برگ نعناع: 20 عدد

طرز تهیه:

1- یک دوم پیمانه آب جوش را در فنجانی ریخته و چای کیسه‌ای را اضافه نموده بگذارید 3 تا 5 دقیقه دم بکشد. کیسه چای را درآورده و چای را به مدت 5 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شود.

2- در این فاصله با استفاده از آبمیوه‌گیری آب بقیه مواد را بگیرید چای را با مخلوط آبمیوه مخلوط نمائید.

 

ارزش تغذیه‌ای هر سرو (2 لیوان) :

105 کالری، 5/0 گرم چربی کلی، 0 گرم چربی اشباع شده، 24 گرم کربن، 7 گرم فیبر، 17 گرم قند، 4 گرم پروتئین، 10 میلی گرم سدیم، 0 میلی گرم کلسترول.

 

* این تجزیه و تحلیل حذف فیبر را در طی فرآیند آبمیوه‌گیری نشان نمی‌دهد، اما اگر در صورت دلخواه مقداری از پالپ مواد را دوباره اضافه کنید، برخی از محتوای فیبر را بازمی‌گردانید.